Itt vagy: » Megyei Tanács » Álláshirdetések » Álláshirdetés végrehajtó köztisztviselői állás betöltésére: vezető szakmai fokozatú tanácsadó, I-es osztály a Tanügyi, művelődési, egészségügyi és a civil szervezetekkel kapcsolatot tartó részlegre

Álláshirdetés végrehajtó köztisztviselői állás betöltésére: vezető szakmai fokozatú tanácsadó, I-es osztály a Tanügyi, művelődési, egészségügyi és a civil szervezetekkel kapcsolatot tartó részlegre

2022. június 30., csütörtök

 

Kovászna Megye Tanácsa,

a Közigazgatási törvény-könyvre vonatkozó 2019/57-es sürgősségi kormányhatározat 464. és 618. (3) szakasza értelmében, versenyvizsgát hirdet végrehajtó köztisztviselői állás betöltésére: vezető szakmai fokozatú tanácsadó, I-es osztály a Tanügyi, művelődési, egészségügyi és a civil szervezetekkel kapcsolatot tartó részlegre.

 

Az állás munkaidejének időtartama napi 8 óra és heti 40 óra.

 

A versenyvizsga Kovászna Megye Tanácsának székhelyén lesz megtartva, Sepsiszentgyörgy, Szabadság tér, 4 szám alatt és két részből áll: 2022. augusztus 1-én, 10,00 órától egy írásbeli-, illetve egy, a törvény által megszabott időkereten belől megszervezett, szóbeli vizsga.

 

Az iratcsomó benyújtásának határideje: a meghirdetéstől számítva 20 napon belől, 2022. június 30. - július 19. között nyújthatják be Kovászna Megye Tanácsának iktatójában, Sepsiszentgyörgy, Szabadság tér, 4 szám alatt.

 

Különleges részvételi feltételek:

  • oklevél mely bizonyítja, hogy a jelentkező egyetemi végzettséggel, licenc- vagy azzal egyenértékű oklevéllel rendelkezik gazdasági szakon;
  • bizonylat, hogy a jelentkező rendelkezik legkevesebb 7 év szolgálati idővel az állás betöltéséhez szükséges szakterületen.

 

Ahhoz, hogy toborozás útján, egy köztisztségnek a betöltéséhez a versenyvizsgáján részt vehessen, a jelentkezőnek a Közigazgatási Törvénykönyvre vonatkozó 57/2019. sz. Sürgősségi Kormányrendelet 465. cikkely által előírt feltételeket halmozottan kell teljesítenie.

 

Román nyelvű anyagok

Bibliográfia

Tematika

Feladatkör

Szükséges okiratok jegyzéke

Iratkozási űrlap

CV modell


A vizsgadossziék ellenőrzési eredménye román nyelven megtekinthető itt.

Az írásbeli vizsga eredménye román nyelven megtekinthető itt.

A szóbeli vizsga eredménye román nyelven megtekinthető itt.

A vizsga végeredménye román nyelven megtekinthető itt.

Hírek