Itt vagy: » Sajtószoba » Sajtófigyelő » Kovászna megye: folytatják a 12-es országút aszfaltozását

Kovászna megye: folytatják a 12-es országút aszfaltozását

2010. október 1., péntek

A Sepsiszentgyörgy és Sepsibükszád közötti útszakaszon, a településeken belül folytatják az aszfaltozást a 12-es országúton. A 7-es kormányhatározatból finanszírozott víz- és csatornahálózati munkálatokkal kellett összehangolni az aszfaltozást Málnáson, Mikóújfaluban és Sepsibükszádon – mondta el Klárik László megyemenedzser.

 A Sepsiszentgyörgy és Sepsibükszád közötti útszakaszon, a településeken belül folytatják az aszfaltozást a 12-es országúton. A 7-es kormányhatározatból finanszírozott víz- és csatornahálózati munkálatokkal kellett összehangolni az aszfaltozást Málnáson, Mikóújfaluban és Sepsibükszádon – mondta el Klárik László megyemenedzser. Hozzátette, zajlanak az alapozási munkálatok és az aszfaltozás.

„Egyeztettünk a polgármesterekkel és a kivitelezőkkel, ma pedig megkezdték az aszfaltozást. Továbbra is dolgoznak ezen a szakaszon a 13 híd felújításán is, három hidat teljesen újjáépítenek. Sepsibükszád és a megyehatár között útszélesítésre kerül sor. A munkálatok miatt forgalomkorlátozásra lehet számítani, az autóvezetők megértését kérjük” – tájékoztatott Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke.

Kovászna Megye Tanácsa felhívja az autóvezetők figyelmét, hogy a bodoki letérő és Sepsiszentgyörgy között a következő napokban forgalomelterelésre kell számítani. (hírszerk.)

Az írást eredeti formájában itt találják meg.

Hírek