Sunteți aici: » Press-room » Anunțuri » Anunţ public privind elaborarea Planului de Menţinere a Calităţii Aerului în Județul Covasna

Anunţ public privind elaborarea Planului de Menţinere a Calităţii Aerului în Județul Covasna

Marți, 4 februarie 2020

Consiliul Județean Covasna, în calitate de autoritate responsabilă cu elaborarea Planului de Menţinere a Calităţii Aerului în judeţul Covasna, anunţă publicul că a fost elaborat Planul de Menţinere a Calităţii Aerului în Județul Covasna.

 

Consiliul Județean Covasna, în calitate de autoritate responsabilă cu elaborarea Planului de Menţinere a Calităţii Aerului în judeţul Covasna, conform prevederilor art. 21, alin. (2), lit. a) din Legea 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător și în baza baza art. 41 alin. (1), (2) și (3) din Hotărârea nr. 257/2015 privind aprobarea Metodologiei de elaborare a planurilor de calitate a aerului, a planurilor de acțiune pe termen scurt și a planurilor de menținere a calității aerului, anunţă publicul că a fost elaborat Planul de Menţinere a Calităţii Aerului în Județul Covasna.

Propunerea de plan poate fi consultată la sediul Consiliului Județean Covasna (mun. Sfântu Gheorghe, Piaţa Libertăţii nr. 4, judeţul Covasna) în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.00 respectiv vineri între orele 8.00-13.30, şi la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Covasna (mun. Sfântu Gheorghe, Strada General Grigore Bălan nr. 10, judeţul Covasna), în zilele de luni-vineri, între orele 8.00-16.00, precum şi la adresa de internet: www.kvmt.ro.

Comentariile, întrebările sau opiniile pot fi transmise în scris, la sediul Consiliului Județean Covasna (mun. Sfântu Gheorghe, Piaţa Libertăţii nr. 4, judeţul Covasna) în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.00 respectiv vineri între orele 8.00-13.30 la Registratura Generală, sau utilizând mijloace electronice la adresa de e-mail: office@kvmt.ro, până la data de 17. 02. 2020.

 

Planul de Menţinere a Calităţii Aerului în Județul Covasna se poate descărca aici.

Variantă propusă pentru avizare.

Noutăți