Sunteți aici: » Press-room » Anunțuri

Anunțuri

Joi, 21 aprilie 2022
Luni, 15 iunie 2020

Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna organizează concurs pentru ocuparea postului de organizator activitate turism conform cod COR 243102 (organizator activitate turism) din cadrul compartimentului programe turistice al asociaţiei

Luni, 24 februarie 2020

Proiectul Social Economy Start Up, inițiat de Consiliul Județean Covasna, Asociația Centrul De Resurse pentru Cetățenie Activă, Asociația pentru Inovare Socială, își propune să acorde sprijin pentru înființarea întreprinderilor sociale auto-sustenabile.

Marți, 4 februarie 2020

Consiliul Județean Covasna, în calitate de autoritate responsabilă cu elaborarea Planului de Menţinere a Calităţii Aerului în judeţul Covasna, anunţă publicul că a fost elaborat Planul de Menţinere a Calităţii Aerului în Județul Covasna.

S-a cumpărat Calea ferată îngustă Covasna–Comandău și Planul înclinat
Sâmbătă, 18 ianuarie 2020

Consiliul Județean (CJ) Covasna și Primăria Covasna au cumpărat vineri, activele care fac parte din monumentul istoric denumit ”Ansamblul tehnic – Plan înclinat de la Covasna-Comandăuale firmei de exploatare forestieră Brafor SA, care este în faliment. Cele două autorități și-au exercitat dreptul de preemțiune și au cumpărat activele constând în clădiri, terenuri și linia de cale ferată, pentru aproape 1,5 milioane lei.

Noutăți